13 september 2020
16:00

BAIK 2

Boden City FC - BAIK 2 1-1

Vi möter ett taggat Boden City som jagar kvalplats upp till div 3, på en ojämn och svårspelad gräsplan. Trots det så startar vi stabilt och ger inte bort något defensivt. Offensivt växer vi in i matchen allt eftersom och etablerar längre anfall vilket leder till att vi hittar ytan framför deras backlinje allt oftare. Mot slutet av första halvlek är vi det bättre laget men 0-0 står sig till paus.

Andra halvleken startar vi lika bra som vi avslutade första. I minut 63 blir William fälld precis utanför straffområdet, centralt framför målet. En frispark som Leo förvaltar på bästa sätt när han trycker den hårt, lågt i vänstra hörnet.

Med 15 min kvar av matchen tappar vi lite energi och fokus, vilket gör att Boden City växer in i matchen. Med 10 min kvar så kvitterar Boden City på straff. Resterande 10 min av matchen var en jämn kamp om poängen. Matchen avbröts med 1 min kvar efter att Gabbe blivit liggande en längre stund efter en sen tackling från Boden Citys forward.